search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:49
MENU CLOSE

Πατέρας εισέβαλε σε σχολείο και χτύπησε μαθητή που τσακωνόταν με το γιο του

05.04.2019 08:57
Υπουργείο Παιδείας: 2.300 προσλήψεις εκπαιδευτικών με τρίμηνες συμβάσεις - Όλα τα ονόματα (Πίνακες) - Media

 

Άφαντος έχει γίνει ο νεαρός πατέρας ενός μαθητή της Α΄ τάξη Δημοτικού σχολείου στην ανατολική Μεσαρά, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία επειδή εξύβρισε και χτύπησε με πρωτόγνωρη αγριότητα ένα συμμαθητή του παιδιού του.

Σύμφωνα με την υποδιευθύντρια και τη σχολική τροχονόμο που ήταν παρούσες στο πρωτοφανές περιστατικό, ο 28χρονος πατέρας έμαθε από τον γιο του ότι ο συμμαθητής του τον χτύπησε και όρμησε στην αυλή του σχολείου, βρίζοντας χυδαία το παιδάκι μπροστά στα μάτια της εμβρόντητης μητέρας του!

Όμως, δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά του έδωσε και τρία χαστούκια.

Αμέσως μετά, ο «νταής» γονέας έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αρχανών- Αστερουσίων. Για την υπόθεση ενημερώθηκαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24