search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:56
MENU CLOSE

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Εξάρχεια: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση

05.04.2019 14:18
Νύχτα έντασης στα Εξάρχεια με προσαγωγές και συλλήψεις - Media
 
Μια εξαιρετικά ζοφερή εικόνα για την κατάσταση στα Εξάρχεια μετά την επίθεση που δέχθηκαν άνδρες του Λιμενικού περιγράφει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.
 
Η Ένωση τονίζει ότι το περιστατικό της Πέμπτης, με την ένοπλη επίθεση κατά κλιμακίου του Λιμενικού Σώματος το οποίο με επικεφαλής εισαγγελικό λειτουργό διενεργούσε κατ’ οίκον έρευνα προς εξιχνίαση υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, αναδεικνύει τις δομικές αδυναμίες της Πολιτείας να ανταποκριθεί στην αυτονόητη υποχρέωσή της να πατάξει το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας και φαλκιδεύει το μέλλον της νέας γενιάς.
 
Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι «η χθεσινή οργανωμένη επίθεση στο κέντρο της Αθήνας που είχε ως στόχο την αποτροπή νόμιμης κατ’ οίκον έρευνας σε υπόθεση ναρκωτικών ουσιών, με την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, φανερώνει το θράσος που επιδεικνύουν εγκληματικές ομάδες απαιτώντας πλέον ένοπλα την μη εφαρμογή του νόμου», επισημαίνοντας ότι πρέπει να διασφαλίζονται εκείνες οι συνθήκες, ώστε οι εισαγγελικοί λειτουργοί και οι αστυνομικές ή λιμενικές αρχές που διενεργούν τις έρευνες, να μπορούν απερίσπαστοι και χωρίς κανέναν φόβο για την σωματική τους ακεραιότητα να επιτελούν το καθήκον τους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:55