search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:32
MENU CLOSE

Την κακοποιούσε και τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου – Στη φυλακή 73χρονη (Photos)

05.04.2019 15:04
Την κακοποιούσε και τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου – Στη φυλακή 73χρονη (Photos) - Media

 

Μετά από χρόνια κακοποίησης που υπέστη, δεν άντεξε άλλο. Πήρε ένα ξύλινο μπαστούνι και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον σύζυγό της που χρησιμοποιούσε αναπηρικό καροτσάκι.

Η 73χρονη Packiam Ramanathan ήταν έξω φρενών όταν σκότωσε τον 76χρονο Kanagusabi Ramanathan, καθώς ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του.

Ομολόγησε την ανθρωποκτονία και φυλακίστηκε για δύο χρόνια και τέσσερις μήνες, στο δικαστικό μέγαρο του Λονδίνου Old Bailey.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη δίκη, το ζευγάρι παντρέυτηκε μέσω συνοικεσίου το 1983 και ταξίδεψε στη Σρι Λάνκα όταν άρχισε ο εμφύλιος πόλεμος.

Στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018, οι τραυματιοφορείς βρήκαν τον πρώην καταστηματάρχης Ramanathan νεκρό στην κρεβατοκάμαρά του στο Newham, αφού η σύζυγός του είπε στον γείτονά του ότι τον χτύπησε.

Ένα ξύλινο ραβδί με αίμα βρέθηκε σε ντουλάπι στο διαμέρισμα του ζευγαριού.

Η εισαγγελέας ισχυρίστηκε ότι είχαν γίνει τσακωμοί για χρήματα και ότι η κατηγορούμενη είχε «θυμώσει πολύ» όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε γράψει στη αστυνομία της Σρι Λάνκα κατηγορώντας τον αδελφό της για απάτη και κλοπή.

Αλλά με τα στοιχεία που έδειξε στο δικαστήριο, η γυναίκα μίλησε για χρόνια εκφοβισμού και κακοποίησης από τον σύζυγό της.

Επανειλημμένα την κατηγορούσε ότι είχε παράνομη σχέση με ιχθυοπώλη επειδή την αποκαλούσε “αγαπημένη” όταν την εξυπηρετούσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:32