search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:13
MENU CLOSE

Επιστροφή Κόκκαλη στον Ολυμπιακό;

06.04.2019 08:22
Επιστροφή Κόκκαλη στον Ολυμπιακό; - Media

 

Ως βόμβα έχει σκάσει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Live Sport, που θέλει τον Σωκράτη Κόκκαλη να σκέφτεται την επαναδραστηριοποίησή του στην Ερυθρόλευκη ΚΑΕ!

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού και του μπασκετικού τμήματος, από τον οποίο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχαν αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ, φαίνεται ότι έχει τη διάθεση να εμπλακεί ξανά με την ομάδα, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει!

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βλέπει με θετικό τρόπο μια τέτοια εξέλιξη!

“Κόκκαλης για την ΚΑΕ!”, είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ, που συμπληρώνει: “Γιατί δεν αποκλείεται η επιστρογή του Σωκράτη Κόκκαλη (ή του γιου του, Κωνσταντίνου) στο πλευρό των αδερφών Αγγελόπουλων – Γιατί ο Αλ. Τσίπρας το βλέπει πολύ θετικά!”.

Πηγή: sportdog.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:12