search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:23
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση του Αλβάρο – Τι λέει για τις απιστίες και το διαζύγιο με την Ωνάση

06.04.2019 09:14
Η εξομολόγηση του Αλβάρο - Τι λέει για τις απιστίες και το διαζύγιο με την Ωνάση  - Media

 

«Θα ήθελα να διαβάσω το βιβλίο για να δω τι μπορεί να δημιουργήσει η ευρηματικότητα». Με αυτή την φράση απάντησε ο Αλβάρο (Ντόντα) ντε Μιράντα Νέτο, πρώην σύζυγός της Αθηνάς Ωνάση, στο ερώτημα αν αληθεύουν τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο του δικηγόρου Αλέξη Μανθεάκη σχετικά με τον γάμο του με τη χρυσή κληρονόμο. 

Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης της ομάδας ιππασίας της Βραζιλίας εμφανίστηκε πρόσφατα σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας του. Παρά το γεγονός ότι η συζήτηση αφορούσε αποκλειστικά την ιππασία και τα άλογα, δεν γλύτωσε τη συγκεκριμένη αναφορά. 

«Θέλουμε, παρακαλώ, να απατήσετε και στις δύσκολες ερωτήσεις. Αν ανησυχείτε για το βιβλίο και αν έχετε σκοπό να το διαβάσετε», τον ρώτησαν στο στούντιο. Και εκείνος απάντησε: «Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά, όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ γύρισα σελίδα». 

Όσο για το βιβλίο  που κάνει λόγο για απιστία από την πλευρά του , εκείνος σχολίασε λέγοντας πως θέλει να το διαβάσει για να δει «μέχρι που φτάνει η ευρηματικότητα των ανθρώπων». 

«Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα fake news για την προστασία μου, σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια». 

Το βιβλίο του Έλληνα δικηγόρου Αλέξη Μανθεάκη κυκλοφόρησε το 2018 σε μορφή e-book με τίτλο «Athina Onassis, the red file», και αποτελεί πραγματικό κόλαφο για τον 46χρονο Βραζιλιάνο. 

Στις σελίδες του πρωταγωνιστεί η Nicky T., ένα call girl από το Βέλγιο, το ποίο αφηγείται και αποκαλύπτει πως ο σύζυγος της Αθηνάς ουσιαστικά ζούσε επί 8,5 χρόνια διπλή ζωή. Από τη μία ο γάμος και το κοινό πάθος για την ιππασία με την εγγονή του Ωνάση και από την άλλη το πληρωμένο σεξ και οι στιγμές με τη Βελγίδα, την οποία κάποια στιγμή παράτησε, σύμφωνα πάντοτε με όσα αναφέρονται στο βιβλίο. 

Πηγή: Παραπολιτικά, Secret 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:22