search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:23
MENU CLOSE

Ζαχαριάδης: Η επιλογή συνάντησης της Αριστεράς με δυνάμεις της Οικολογίας και της Κεντροαριστεράς είναι στρατηγική επιλογή

06.04.2019 09:41
Ζαχαριάδης: Η επιλογή συνάντησης της Αριστεράς με δυνάμεις της Οικολογίας και της Κεντροαριστεράς είναι στρατηγική επιλογή - Media

 

«Η ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης μπορεί και πρέπει να γίνει με συγκεκριμένη πολιτική ατζέντα, όχι με συνθήματα αλλά αξιοποιώντας της προοδευτική πολιτική δυναμική που έρχεται από την κοινωνική βάση. Στη μεγάλη προοδευτική παράταξη που θέλουμε να συγκροτήσουμε δεν θα είμαστε όλοι ίδιοι και δεν πρέπει να είμαστε όλοι ίδιοι, πρέπει να μοιραζόμαστε κοινούς τόπους και στόχους. Η επιλογή συνάντησης της Αριστεράς με δυνάμεις της Οικολογίας και της Κεντροαριστεράς είναι στρατηγική επιλογή κι όχι κίνηση τακτικής. Έχει βάθος περιεχομένου και βαθύ χρονικό ορίζοντα» αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα “Αυγή”, ο διευθυντής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Σημειώνοντας πως χρειάζονται καθαρές κουβέντες και καθαρές λύσεις για όλα τα ζητήματα, τονίζει πως «μια τέτοια συμμαχία θα στηρίξει ακόμη περισσότερο την εργασία και τα εργασιακά δικαιώματα, θα ενδυναμώσει τα κοινωνικά δικαιώματα και θα αναπτύξει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα το βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο που προωθούμε. Πεδίο δράσης λαμπρό λοιπόν για όσες και όσους οραματίζονται μια Ελλάδα που θα μπορεί να αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης και δημοκρατίας για την Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη ανατολική Μεσόγειο».

«Μπορούμε να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, απέναντι στις πολιτικές δυνάμεις που θέλουν επιστροφή στα ολέθρια λάθη του παρελθόντος, στις πρακτικές που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία, σε όσους πρεσβεύουν έναν αδιέξοδο πολιτικό αμοραλισμό εις βάρος των συμφερόντων της κοινωνικής πλειοψηφίας», υπογραμμίζει ο κ. Ζαχαριάδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:21