search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:40
MENU CLOSE

Συνάντηση Τσίπρα – Θεοχαρόπουλου λίγο πριν την εκδήλωση για την «Προοδευτική Συμμαχία»

06.04.2019 13:09
Θεοχαρόπουλος: Να μην χαρίσουμε το δημοκρατικό Κέντρο στον Μητσοτάκη - Media

 

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, θα έχει σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η συνάντηση -που θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του κ. Τσίπρα στη Βουλή- έρχεται μετά την απόφαση που έλαβε νωρίτερα το μεσημέρι η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ να ενώσει τις δυνάμεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ και όλες τις κινήσεις και τους ενεργούς πολίτες που συμμετέχουν στην Προοδευτική Συμμαχία. Μια συνεργασία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ, που “θα είναι μια ισότιμη σχέση με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας”. Επιπλέον, η συνάντηση λαμβάνει χώρα λίγες ώρες πριν από την έναρξη, το απόγευμα, της Πανελλαδικής Συνάντησης Για μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Κατά πληροφορίες, στη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, θα συνοδεύουν τον κ. Θεοχαρόπουλο οι: Δημήτρης Χατζησωκράτης, Δημήτρης Χαλαζωνίτης, ο γραμματέας της ΚΕ Στέργιος Καλπάκης, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Ευγενία (Τζένη) Αρσένη, Γιάννης Αργυρός, Γιώργος Παπαβασιλόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28