search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης

07.04.2019 07:02
Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης - Media

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζει από νωρίς το πρωί, μέχρι τις 7 το βράδυ σε τμήμα της οδού Εγνατίας του δήμου Θεσσαλονίκης η αρμόδια Διεύθυνση Τροχαίας, λόγω εκτέλεσης έργων κατασκευής νέου αγωγού ύδρευσης για την εναλλακτική υδροδότηση του κέντρου της πόλης, από την Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.

Ειδικότερα:

*Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά της οδού Εγνατίας, από τη συμβολή της με την οδό 26ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Δωδεκανήσου.

*Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων με προσωρινή αντιδρόμηση μέρους του οδοστρώματος του ρεύματος πορείας προς Δυτικά.

*Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης παρακαλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08