search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:32
MENU CLOSE

Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

07.04.2019 08:14
Ο Μαρινάκης για τη νέα δημοτική αρχή του Πειραιά: «Θα δουλέψουμε σκληρά» - Media

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο έκτος κάτοχος άδειας γενικού περιεχομένου.

Ο εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ήταν ο μόνος που κατέθεσε αίτηση για μία από τις δύο «ορφανές» άδειες. Εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος και επί του πόθεν έσχες τότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα λάβει την άδεια.

Ωστόσο τα τηλεοπτικά του σχέδια δεν σταματούν εκεί. Οι συνεργάτες του εφοπλιστή οργανώνουν εδώ και καιρό web tv που αναμένεται να βγει στον αέρα με εξάωρο πρόγραμμα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την πολιτική συγκυρία αφού βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Όπως αναφέρει το ένθετο Secret των Παραπολιτικών το web tv θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου.

Επικεφαλής του εγχειρήματος έχει αναλάβει ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει τεράστια τηλεοπτική εμπειρία, ενώ ήταν ο πρώτος που είχε εισάγει τα παράθυρα στα δελτία ειδήσεων.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος αντικατέστησε την Πόπη Τσαπανίδου που παραιτήθηκε λίγο καιρό πριν την λήξη της διορίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Το studio της web tv είναι εγκατεστημένο στα γραφεία των εφημερίδων «Νέα» και «Βήμα» στη Λεωφόρο Συγγρού.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24