search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:40
MENU CLOSE

Νέα δεδομένα για τους ανθρώπους του Κοντομηνά στον ALPHA

07.04.2019 10:13
Νέα δεδομένα για τους ανθρώπους του Κοντομηνά στον ALPHA - Media

 

Σε νέα εποχή μπαίνει επισήμως ο ALPHA.

Το κανάλι της Κάντζας εξαγοράστηκε από την Sheila Enterprises θυγατρική του ομίλου της Motor Oil της οικογένειας Βαρδινογιάννης σε ένα deal που συζητήθηκε στον χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο. Μετά το «πράσινο» φως που άναψε η επιτροπή ανταγωνισμού πλέον απομένει και η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ για να ολοκληρωθεί και επισήμως η αγοραπωλησία.

Τέλη Οκτωβρίου τόσο η Motor Oil όσο και ο ALPHA ανακοίνωσαν τη μεταβίβαση το 50,1% στη θυγατρική Seila Enterprises που ανήκει στη Motor Oil. Η μεταβίβαση θα γινόταν μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 23 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων τα 11.477.000 θα καταβάλλει ο ALPHA και 11.523.000 θα μπουν από την Seila Enterprises.

Μετά την ολοκλήρωση του deal οι άνθρωποι της οικογένειας Βαρδινογιάννη έχουν και την πλειοψηφία στο ΔΣ του καναλιού.

Όπως αναφέρει το ένθετο Secret των Παραπολιτικών οι άνθρωποι του Δημήτρη Κοντομηνά έχουν περιορισμένο ρόλο στο νέο ΔΣ ενώ οι άνθρωποι της νέας ιδιοκτησίας εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την σταθερότητα που έχει ο σταθμός. Θυμίζουμε ότι εδώ και μερικές εβδομάδες ο ALPHA είναι πρώτο κανάλι σε τηλεθέαση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο τραπέζι θα μπουν όλα τα συμβόλαια που έχει υπογράψει το κανάλι με παρουσιαστές. Δημοσιεύματα θέλουν και την Ελένη Μενεγάκη να επαναδιαπραγματεύεται τους όρους του συμβολαίου της.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:39