09/03/2021 09:27:51

Καλαντζάκου: Το κράτος δείχνει ανοχή στην ανομία και την παραβατικότητα

Καλαντζάκου: Το κράτος δείχνει ανοχή στην ανομία και την παραβατικότητα - Media

 

«Το κράτος δείχνει ανοχή στην ανομία και την παραβατικότητα», τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ (Β’ Αθηνών, Βόρειος Τομέας) Ιωάννα Καλαντζάκου μιλώντας στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΙ.

«Αυτό είναι το αποτέλεσμα της απουσίας του κράτους στο σχέδιο της εξασφάλισης του υπέρτατου δημοκρατικού αγαθού που είναι η ασφάλεια στον πολίτη και το δικαίωμα του σε αυτή. Το κράτος με την ανοχή του σε κάθε μορφής παραβατικότητα και ανομία δρέπει τις δάφνες και τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής. Λένε ότι το άβατο των Εξαρχείων δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Όμως έχει ενταθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αυτή η περιοχή έπρεπε να είχε καλύτερη οργάνωση, η αστυνομία κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της και δυστυχώς είναι ο σάκος του μποξ σε όλα αυτά που συμβαίνουν διότι δεν υπάρχει η κατάλληλη οργάνωση, υλικοτεχνική υποδομή», σημέιωσε. 

Σε σχέση με το περιστατικό με τον τραυματισμό λιμενικών στην περιοχή σημείωσε: «Είναι φοβερό να τραπεί σε φυγή ο εισαγγελέας και να μαχαιρωθεί ο λιμενικός και να μην υπάρχει αστυνομία».

Υπάρχει ανομία και αναρχία και σ’ αυτό υπάρχει ευθύνη από την κυβέρνηση, πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.