search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:19
MENU CLOSE

Η εκδίκηση του ελέφαντα: Ποδοπάτησε λαθροκυνηγό τον οποίο στη συνέχεια έφαγαν λιοντάρια

07.04.2019 10:37
Η εκδίκηση του ελέφαντα: Ποδοπάτησε λαθροκυνηγό τον οποίο στη συνέχεια έφαγαν λιοντάρια - Media

 

Λαθροκυνηγός, ο οπίος κυνηγούσε παράνομα ρινόκερους στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ, στη Νότια Αφρική, βρήκε τραγικό θάνατο όταν ελέφαντας τον χτύπησε στο σώμα και στη συνέχεια τον κατασπάραξε αγέλη λιονταριών. 

Όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του το πάρκο, ομάδα κυνηγών ειδοποίησε τους συγγενείς του λαθροκυνηγού ότι είχε σκοτωθεί από ελέφαντα στις 2 Απριλίου.

Στη συνέχεια οι συγγενείς του νεκρού ειδοποίησαν τις Αρχές με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επιχείρηση για να βρεθεί η σορός του.

Παρά την άμεση κινητοποίηση οι αρχές αναγκάστηκαν να σταματήσουν τις έρευνες λόγω της νύχτας. Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες ξεκίνησαν από την αρχή αυτή τη φορά με περισσότερες πληροφορίες για την τοποθεσία όπου βρίσκεται από τους υπόλοιπους λαθροκυνηγούς οι οποίο και συνελήφθησαν.

Αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι μετά το χτύπημα που δέχτηκε από τον ελέφαντα το σώμα του άντρα κατασπαράχτηκε από αγέλη λιονταριών, ενώ να σημειωθεί πως οι Αρχές δεν μπόρεσαν ποτέ αν τον εντοπίσουν. «Οι ενδείξεις που βρέθηκαν στο σημείο υποδηλώνουν ότι μια αγέλη λιονταριών είχε καταβροχθίσει τα απομεινάρια αφήνοντας μόνο ένα ανθρώπινο κρανίο και ένα παντελόνι», ανακοίνωσε το Εθνικό Πάρκο.  

Οι άλλοι της ομάδας του νεκρού άντρα φέρονται να είπαν στις αρχές πως είχαν βάλει τον άντρα θανάσιμα τραυματισμένο σε μια άκρη ενός δρόμου με σκοπό να επιστρέψουν το πρωί για να τον βρουν, αλλά αυτό δεν έγινε γιατί συνελήφθησαν αμέσως αφότου η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό.  

Οι Αρχές του Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ μετά από περαιτέρω έρευνες ανακάλυψαν ένα  ανθρώπινο κρανίο στην περιοχή, ενώ εικάζεται ανήκει στο άτομο που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να σκοτώθηκε από ελέφαντα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:17