search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:10
MENU CLOSE

«Εθισμένη» με το Instagram η Diane Keaton

07.04.2019 10:52
«Εθισμένη» με το Instagram η Diane Keaton - Media

 

Έχουν συμπληρωθεί σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που η ηθοποιός Diane Keaton δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram και μια αισθητική από μόνη της.

Οι αναρτήσεις της αφορούν, κυρίως, ασπρόμαυρες φωτογραφίες της από το παρελθόν, φωτογραφίες άλλων ηθοποιών σε σέπια-τόνο, τυχαία αντικείμενα και selfies σε καθρέφτη.

Σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight, η Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος, βραβευμένη με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου συζήτησε για τις αναρτήσεις της στο Instagram και ομολόγησε, ότι έχει γίνει σχεδόν εμμονή της το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Γίνεται μια κακή συνήθεια … Αρχίζει να γίνεται αυτό που μπαίνεις πολύ συχνά» είπε.

Ένα πράγμα που παρακολουθεί πάντα, όπως δήλωσε, είναι ο αριθμός των ακόλουθών της. Αυτή τη στιγμή έχει 851.000:

«Ακόμα προσεύχομαι να φθάσω το ένα εκατομμύριο ακόλουθους, αλλά ποτέ δεν θα γίνω Reese Witherspoon. Πόσο έχει – 15 εκατομμύρια; Δεν το καταλαβαίνω. Πρέπει να χαλαρώσω» τόνισε.

Όσο για τη συνήθεια να γράφει τις λεζάντες με κεφαλαία γράμματα, η ηθοποιός δήλωσε στο ET ότι θεωρεί πως τα κεφαλαία φαίνονται πιο ελκυστικά:

«Σε πολλούς ανθρώπους δεν αρέσουν όλα κεφαλαία. Υπάρχει λόγος;» αναρωτήθηκε.

«Νομίζω ότι φαίνονται καλύτερα» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03