search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12
MENU CLOSE

Αντισυγκεντρώσεις κατά του εθνικιστικού Makedonian Pride στην Καλαμαριά

07.04.2019 11:05
O Mπογδάνος σε γραμμή... Λαγού: Ζητά «ποινικές ευθύνες» για τη συγκέντρωση ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα - Media

 

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του εθνικιστικού «Makedonian Pride» διοργανώνονται σήμερα στις 17:00 στην Καλαμαριά.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΠΑΜΕ κάνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλους να σταθούν στο πλευρό τους προκειμένου να εκφράσουν τη διαφωνία τους για το «Makedonian Pride» που διοργανώνει η φασιστική ομάδα «Ιερός Λόχος». Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 το μεσημέρι στον Πεζόδρομο Καλαμαριάς.

Την ίδια ώρα, το αριστερό ριζοσπαστικό σχήμα «Η Πόλη Ανάποδα» καλεί του πολίτες να εναντιωθούν και αυτοί στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι: «Η φασιστική ομάδα “Ιερός Λόχος” θέλει να οργανώσει στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα μια φιέστα μίσους που την ονομάζει «Makedonian pride». Με αυτόν τον τρόπο οι φασίστες θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο δημόσιο χώρο, επιχειρώντας να σπείρουν το ρατσιστικό και εθνικιστικό τους δηλητήριο».

Αντισυγκέντρωση έχουν προγραμματίσει και μέλη του αντίεξουσιαστικού χώρου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12