search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:41
MENU CLOSE

Γνωστό περιοδικό της Νέας Υόρκης αποθεώνει τον Βασίλη Ζούλια – Το αιχμηρό σχόλιο του σχεδιαστή για τους Έλληνες δημοσιογράφους

07.04.2019 11:26
Γνωστό περιοδικό της Νέας Υόρκης αποθεώνει τον Βασίλη Ζούλια - Το αιχμηρό σχόλιο του σχεδιαστή για τους Έλληνες δημοσιογράφους - Media

 

Το Deux Mag είναι γνωστό περιοδικό μόδας στη Νέα Υόρκη και πρόσφατα αποθέωσε το show του Vassilis Zoulias αλλά και τα υπέροχα κοσμήματα του Pericles Kondylatos.

Μεταξύ άλλων το άρθρο ανέφερε: «…θα ήταν άδικο να δώσουμε έπαινο μόνο στον Ζοulias καθώς  και ο Pericles Kondylatos που τον συνοδεύει στα show του με τα ελληνικά πένθιμα headpieces και τα κοσμήματά του, έκανε την παραμονή μας να αξίζει τον κόπο. Παρά τον κρύο αέρα που είχε η ανυπομονησία μας να δούμε ένα αριστούργημα ήταν ό,τι καλύτερο στην AXDW. Κλείνοντας μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως η δουλειά του Zoulias είναι υπέροχη σε ό,τι αφορά τις ιδέες, την εκτέλεση, την αισθητική, την παρουσίαση και πάνω από όλα την αυθεντικότητα. Κάθε σεζόν ο Zoulias και ο Kondylatos κάνουν ό,τι ο Άτλας έκανε στην ελληνική μυθολογία, κουβαλάνε το βάρος της βιομηχανίας της μόδας και κρατάνε την ελληνική μόδα ψηλά σε ένα επίπεδο διεθνών προδιαγραφών. Και μερικές φορές είναι εύκολο να ξεχνάς ως δημοσιογράφος, editor ή θεατής ότι αυτή η ευκολία στο να διατηρείς τη μόδα χρειάζεται ταλέντο που μπορεί μόνο να επιτευχθεί με σκληρή δουλειά χωρίς όρια…»

Ο Vassilis Zoulias αναδημοσίευσε μέρος του άρθρου στον λογαριασμό του στο instagram και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που είπαν τόσο καλά λόγια για εκείνον αλλά και τον συνργάτη του. Ωστόσο ο σχεδιαστής έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο γράφοντας:

«Τι όμορφο άρθρο για τη δουλειά μας… περιττό να πω πως είμαι πάνω από 15 χρόνια σχεδιαστής και ποτέ δεν διάβασα τέτοιο άρθρο από έναν Έλληνα δημοσιογράφο».

Δείτε το post και το σχόλιο του σχεδιαστή.

 

Πηγή: faysbook.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:40