search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:10
MENU CLOSE

Παπακώστα: Η ηγεσία της Νέας ∆ηµοκρατίας βρίσκεται σε «ιδεολογικό βέρτιγκο»

07.04.2019 12:31
Παπακώστα: Η ηγεσία της Νέας ∆ηµοκρατίας βρίσκεται σε «ιδεολογικό βέρτιγκο» - Media

 

Η Νέα ∆ηµοκρατία, υπό την καθοδήγηση της σηµερινής ηγετικής οµάδας της δεν εκφράζει τη λαϊκή ∆εξιά, τονίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “‘Εθνος της Κυριακής” η πρόεδρος της “Νέας Ελληνικής Ορμής” και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα και προσθέτει «η ηγεσία της Νέας ∆ηµοκρατίας βρίσκεται σε ένα “ιδεολογικό βέρτιγκο”, προτάσσοντας νεοφιλελεύθερες πολιτικές που σε καµία περίπτωση δεν συνάδουν µε τον πολιτικό χώρο της λαϊκής ∆εξιάς».

Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που µίλησε για πρόσωπα που δεν θα υπήρχαν πολιτικά χωρίς τη Ν∆ και στρέφονται εναντίον της, υποστηρίζει ότι «η ΝΔ είναι ο κόσµος της, η βάση της, όλες οι Ελληνίδες και οι ‘Ελληνες που ασπάζονται τις αρχές και τις αξίες της παράταξης που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραµανλής», σημειώνει ότι «αυτοί που στρέφονται εναντίον της Νέας ∆ηµοκρατίας είναι όλοι όσοι αµφισβητούν αυτές ακριβώς τις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή της και οι οποίοι µε µεγάλη θλίψη διαπιστώνω ότι βρίσκονται σήµερα στην ηγετική οµάδα του κόµµατος. Φωνές διχαστικές και ακραίες» και προσθέτει: «εγώ υπήρξα πάντοτε συνεπής σ’ αυτές τις αρχές και τις αξίες και αυτές ακριβώς µεταλαµπάδευσα στη Νέα Ελληνική Ορµή. Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θα υπήρχαν πολιτικά χωρίς τη Νέα ∆ηµοκρατία, όµως, σας καλώ να τους αναζητήσετε αλλού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:10