search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:20
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος: Όταν μου έκανε πρόταση ο Τσίπρας του είπα: «Σε κουτσό άλογο ποντάρεις»

07.04.2019 12:38
iliopoulos_2

 

Για την πρόταση που του έκανε ο πρωθυπουργός να διεκδικήσει με τον δημαρχιακό θώκο και την απάντηση ότι ποντάρει «σε κουτσό άλογο» μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη, Νάσος Ηλιόπουλος.  

«Όταν μου έκανε την πρόταση ο Τσίπρας ήμουν τραυματισμένος στο πόδι στο ΚΑΤ. Μου είπε «Καλά πως κατάφερες και έσπασες το πόδι σου;» και του απάντησα “Σε κουτσό άλογο ποντάρεις”. Τελικά όλα καλά, και συμφωνήσαμε για να διεκδικήσω την δημαρχία της Αθήνας», περιέγραψε με χιούμορ ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Ανοιχτή πόλη». 

Απαντώνας σε σχετική ερώτηση για τα Εξάρχεια, ο Νάσος Ηλιόπουλος επισήμανε πως η γειτονιά έχει πολύ μεγάλα και σοβαρά προβλήματα, αλλά σε καμία περίπτωση η περιοχή δεν είναι γκέτο. 

«Κάθε Σαββατοκύριακο έχει 10.000 με 15.000 επισκέπτες. Δεν γνωρίζω γκέτο μια περιοχή με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα. Στις περιοχές γύρω από τα Εξάρχεια ανεβαίνουν τα ενοίκια λόγω του Αirbnb. Υπάρχει σ΄αυτές τις περιοχές ένα παιχνίδι real estate όπου διώχνει τους κατοίκους», ανέφερε μεταξύ άλλων σε μια συνέντευξη εφόλη της ύλης. 

Επιπλέον επισήμανε πως «ένα από τα προβλήματα της Αθήνας, είναι ότι πολύς κόσμος έχει σταματήσει να πιστεύει ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα στη πόλη τους.Πολλοί μου λένε ότι όποιος δήμαρχος και αν έρθει,η πόλη δεν σώζεται».

Παράλληλα αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μεγαλύτερος δήμος της χώρας που είναι «η ασφάλεια και η καθαριότητα». «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να αισθάνεται φοβισμένος στη πόλη όπου ζει. Θέλουμε μια πόλη φωτισμένη. Όσον αφορά την καθαριότητα, η Αθήνα δεν μπορεί να είναι καθαρή πόλη αν δεν μάθει να κάνει ανακύκλωση.Έχει τεράστιο πρόβλημα στη διαχείριση των απορριμάτων», υπογράμμισε. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:19