search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:32
MENU CLOSE

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Κατάλαβα τι είναι αγάπη όταν γνώρισα τη γυναίκα μου

07.04.2019 15:04
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πάνω που σηκώσαμε κεφάλι ήρθε ο κορωνοϊός» - Media

 

Για το μυστικό μίας ευτυχισμένης συμβίωσης με τη γυναίκα του Έφη Μουρίκη μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, καλεσμένος στην εκπομπή Dot.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που απολαμβάνουμε μέσα από το επιτυχημένο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αφού τόνισε πως η αγάπη είναι εφεύρεση του ανθρώπου και πως ο έρωτας είναι το υπέρτατο συναίσθημα, μίλησε για τον πολύχρονο γάμο του με την επίσης ηθοποιό σύζυγό του Έφη Μουρίκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κατάλαβα τι είναι αγάπη όταν γνώρισα τη γυναίκα μου».

Επίσης, όταν ρωτήθηκε για εκείνο το μυστικό που τους κρατά τόσο ευτυχισμένους τόσα χρόνια, εκείνος είπε: «Εγώ την προτιμώ με τις ατέλειές της την Έφη. Εγώ πλήττω πολύ. Η συνήθεια με σκοτώνει αλλά κρατάω μέσα μου μία επανάσταση μέσα μου για να μη βαριέμαι που να μπορεί να τα αλλάξει όλα».

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10