19/01/2020 03:24:45

«Επτασφράγιστο μυστικό» η περιουσία του Τραμπ κι ας «σκούζουν» οι αντίπαλοι

«Επτασφράγιστο μυστικό» η περιουσία του Τραμπ κι ας «σκούζουν» οι αντίπαλοι - Media

 

Ενισχυμένοι από την εξασφάλιση της πλειοψηφίας στην Βουλή των Αντιπροσώπων, οι Δημοκρατικοί ζήτησαν από τις αμερικανικές φορολογικές υπηρεσίες τις φορολογικές δηλώσεις του Τραμπ των τελευταίων έξι ετών. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο!

Ο ισχυρός άνδρας των Ηνωμένων Πολιτειών έγινε ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ από την εποχή του Ρίτσαρντ Νίξον που αρνείται να δημοσιοποιήσει τα φορολογικά του στοιχεία.

Πότε οι Δημοκρατικοί θα αποκτήσουν αυτά τα στοιχεία; «Ποτέ. Και δεν πρέπει να τα αποκτήσουν» απάντησε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Νικ Μαλβέινι στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox και πρόσθεσε: «Οι ψηφοφόροι γνώριζαν ότι ο πρόεδρος μπορούσε να αποκαλύψει τις φορολογικές του δηλώσεις, γνώριζαν ότι δεν το έκανε και τον εξέλεξαν παρά ταύτα και αυτό είναι που τρελαίνει τους Δημοκρατικούς».

Πηγές του Ντόναλτ Τραμπ υποστηρίζουν ότι οι φορολογικές δηλώσεις του Πλανητάρχη έχουν ήδη γίνει αντικείμενο φορολογικού ελέγχου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.