search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:30
MENU CLOSE

«Σίφουνας» ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Παναιτωλικό

07.04.2019 18:01
«Σίφουνας» ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Παναιτωλικό - Media

 

Την πιο ευρεία του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ολυμπιακός φορτώνοντας με πέντε γκολ την εστία του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Μαρτίνς πραγματοποίησε ένα από τα πιο αποτελεσματικά της παιχνίδια και με αυτή τη νίκη στέρησε από τον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να στεφθεί πρωταθλητής από αυτή την αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν προηγούμενο στα αποδυτήρια με μόλις ένα γκολ διαφορά αλλά στην επανάληψη ήταν καταιγιστικοί, πέτυχαν άλλα τέσσερα και είδαν πέντε διαφορετικά ονόματα να γράφονται στη λίστα των σκόρερ (Μασούρας, Χασάν, Γκιγιέρμε, Καμαρά και Ομάρ).

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα στην ορμή των Πειραιωτών, γνώρισε τη μεγαλύτερη φετινή εντός έδρας ήττα του, με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει δικαιολογημένα παράπονα από τους παίκτες του. Ενδεχομένως η έλλειψη του κινήτρου να έπαιξε το ρόλο της, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι Αγρινιώτες φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδό τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:29