search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:05
MENU CLOSE

Ο λύκος που φόρεσε την προβιά της …κεντροαριστεράς!

08.04.2019 08:13
Ο λύκος που φόρεσε την προβιά της …κεντροαριστεράς! - Media

 

Ένα από τα δεκάδες προβλήματα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι το παλιό και διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ, αυτό που κατά Βερναρδάκη, πρέπει να εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη, μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ.  Αν όχι όλο, το χειρότερο κομμάτι του – και σε αυτό συμφωνούν όλοι:  ό,τι χειρότερο εξέθρεψε το ΠΑΣΟΚ, το αγόρασε σε τιμή ευκαιρίας ο ΣΥΡΙΖΑ! Τελικά, η Αριστερά δεν είχε στελέχη, παρά μόνο «οικουμενικές ιδέες», δεν είχε ανθρώπους ικανούς να διοικήσουν στοιχειωδώς, παρά μόνο άτομα έτοιμα για όλα, διψασμένα για εξουσία. Τελικά, η Αριστερά χρειάζεται απελπισμένα όλη την πασοκική φύρα, ότι ξέρασε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συγκροτήσει ένα στοιχειωδώς λιγότερο γελοίο προφίλ στη μετεκλογική πλέον περίοδο…  

Ολοκληρώνοντας την χειρότερη διακυβέρνηση από συστάσεως ελληνικού κράτους, προσπαθεί να αλλάξει ταυτότητα μέσα από μεταγραφές. Αφού συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά του Καμμένου , αφού εξασφάλισε την στήριξη της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, και πολιτικών  κολοσσών όπως η Μεγαλοοικοινόμου, ο Δανέλλης και η Παπακώστα, τώρα στελεχώνεται με τα ξέφτια του ΠΑΣΟΚ, επιζητώντας να γίνει χαλίφης της κεντροαριστεράς στη θέση του χαλίφη…  

Ωστόσο, όσο κι αν χτυπιέται ο ΣΥΡΙΖΑ να εμφανιστεί ως κεντροαριστερά, ή εν πάση περιπτώσει ως σοβαρό κόμμα, ματαιοπονεί. Έχει εγγραφεί ως ένα τσαρλατανικό ακροαριστερό συνονθύλευμα, ως ένα πολιτικό εξάμβλωμα απάτης που στηρίζεται από διορισμένες μειονότητες και έχει ως αυτοσκοπό την εξουσία. Το ότι τρέχει έντρομο να καλυφθεί στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές πίσω από το ΚΙΝΑΛ, είναι ενδεικτικό. Το κόμμα εξουσίας δεν βρίσκει υποψηφίους. Το περιμένει η συντριβή στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, παρά το καταστροφικό εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής που θα δημιουργήσει χάος, ακυβερνησία, όργιο συναλλαγών και κατά συνέπεια διαφθοράς, την επόμενη των εκλογών.

Στις ευρωεκλογές  μια διαφορά  που θα υπερβαίνει το  3,5%  όπως το όρισε επίσημα  ο υποψήφιος νομπελίστας πρωθυπουργός μας, θα αποτελεί θρίαμβο για την αντιπολίτευση. Πόσω μάλλον αν η διαφορά υπερβαίνει το 10%. Και μετά έπεται η συνέχει, η ώρα της μεγάλης αλήθειας, η ώρα των εθνικών εκλογών που όπως όλα δείχνουν θα τους αναγκάσει  να εγκαταλείψουν το ύψιστο ιδανικό τους, την εξουσία του Μεγάρου Μαξίμου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:04