search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:04
MENU CLOSE

Κωστόπουλος κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Ήταν στα καλλιστεία που δεν τα έδειξε ούτε η μάνα τους» (Video)

08.04.2019 08:25
Αγ. Μαυρίκιος: Οικολογική καταστροφή απειλεί έναν εκ των διασημότερων τουριστικών προορισμών παγκοσμίως - Media

 

Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή “Όλα λάθος”, με αφορμή τις δηλώσεις του γνωστού μοντέλου στο Happy Day.

«Έχω μια αίσθηση ότι η Ηλιάνα την έχει… δει πολύ. Ουδείς την ήξερε σε αυτόν τον τόπο πριν βγει στο GNTM. Σε ποια καλλιστεία ήταν; Σε εκείνα που δεν τα έδειξε ούτε η μάνα τους, αν δεν κάνω λάθος. Όχι στα κανονικά. Book έχει; Το έχεις δει; Τα καλλιστεία που έκανε ποιος τα έδειξε; Ο… τσομπάνης TV; Ξαφνικά βλέπω μια κοπέλα να μιλάει με ένα τουπέ, να τα έχει κάνει όλα και λέω… λίγο φρένο διότι όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση είναι αναγνωρίσιμοι, ακόμα και οι παίκτες που έχουν γίνει ρεζίλι. Με συγχωρείς, μπορεί να είναι φίλη σου, αλλά σε κάθε εκπομπή είχε κάτι να την πει.

Κι εγώ ρώτησα αυτούς που είναι στη Νέα Υόρκη γιατί και φίλους έχω εκεί και πρακτορεία ξέρω που δουλεύαμε χρόνια, τίποτα ιδιαίτερο δεν συνέβη ποτέ. Η Καγιά, στην κόντρα που έγινε τότε, έχει κάνει πολύ καλύτερη καριέρα στη Νέα Υόρκη απ’ ότι μπορεί να έχει κάνει η Ηλιάνα. Κι όμως της την… είπε με χοντρό τρόπο. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι κι εμένα μου αρέσει το στυλάκι της, αλλά θέλει λίγο προσγείωση», είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00