search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:34
MENU CLOSE

Σκουρλέτης: Αμφίρροπη η μάχη των εκλογών

08.04.2019 13:40
Σκουρλέτης: Να λάβει τώρα η κυβέρνηση μέτρα για τη σωτηρία θέσεων εργασίας (Video) - Media
 
Η μάχη των Εθνικών εκλογών, όποτε και αν γίνουν αυτές, θα δοθεί επί ίσοις όροις και θα είναι αμφίρροπη. Αυτή τη θέση εξέφρασε ο Γραμματέας της Κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας την Κυριακή σε εκπομπή του Kontra Channel.
 
Ειδικότερα, μία μέρα μετά την πανηγυρική εκδήλωση στο Γαλάτσι για την Προοδευτική Συμμαχία, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε τη μεγάλη ικανοποίηση του κόμματος και του πρωθυπουργού για τη μεγάλη συμμετοχή. Μάλιστα με την ευκαιρία έκανε την εκτίμηση πως οποτεδήποτε γίνουν εκλογές «θα είναι μια μάχη αμφίρροπη, παρά τα όσα καταγράφονται από τις δημοσκοπήσεις». Υπάρχει, συνέχισε, «μια παρατεταμένη αδυναμία των δημοσκοπήσεων να κάνουν τη δουλειά τους, όχι μόνο στην Ελλάδα – εδώ ίσως να υπάρχουν κι άλλα πράγματα που τις αναγκάζουν πολλές φορές ή τις οδηγούν να μην είναι τόσο αξιόπιστες – σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο υπάρχει θέμα. […] Ακόμη κι αν επιλέγαμε να αλλάξουμε τους σχεδιασμούς μας, αυτή η μάχη θα ήταν επί ίσοις όροις».
 
Σε ό,τι αφορά την εκδήλωση καθαυτή ανέφερε ότι είναι από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις από το 2015 και μετά και ότι δείχνει την απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ και του «μετωπικού» εγχειρήματος στο κεντροαριστερό ακροατήριο. Πιο συγκεκριμένα είπε πως: «Νομίζω ότι δεν έχει γίνει σε, κλειστό χώρο τουλάχιστον, μεγαλύτερη συγκέντρωση από εμάς από το ‘15 και έπειτα. Και από κανένα άλλο κόμμα. Μετά βεβαιότητας θα σας το έλεγα αυτό. Έχει κι αυτό την σημασία του».
 
«Φάνηκε» συνέχισε, «ότι [σ.σ. η Προοδευτική Συμμαχία] κατορθώνει και εμπνέει και συσπειρώνει έναν κόσμο, βάζει στο παιχνίδι έναν κόσμο ο οποίος αρκούνταν στο να παρακολουθεί. Ίσως να μην το γνωρίζετε, εγώ μπορώ από τη θέση του γραμματέα να σας διαβεβαιώσω ότι επί ένα μήνα έχουν γίνει περιφερειακές συγκεντρώσεις με πάνελ αυτού του τύπου, όλες ανοιχτές, στη Λάρισα, στο Ηράκλειο της Κρήτης και αλλού, οι οποίες ήταν τουλάχιστον διπλάσιες και τριπλάσιες σε κόσμο από τις συγκεντρώσεις που βλέπαμε τον τελευταίο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μιλάει στην καρδιά κάποιων το πολιτικό μήνυμα της συσπείρωσης των αριστερών, προοδευτικών και οικολογικών δυνάμεων».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:34