25/01/2020 19:07:22

Ακόμα πλακώνονται σε βραζιλιάνικο κοινοβούλιο (Video)

Ακόμα πλακώνονται σε βραζιλιάνικο κοινοβούλιο (Video) - Media

 

Σε αρένα μετατράπηκε κοινοβούλιο στη Νότιο Βραζιλία και συγκεκριμένα στην πόλη Μακαπά, με αφορμή την εκλογή νέου δημάρχου.

Η διαφωνία επήλθε πάνω στον τρόπο διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας. Ο Γιούρι Πελάες έδειξε ένα έγγραφο στον αντίπαλό του Καετάνο Μπέντες, ο οποίος αρνήθηκε να το εκφωνήσει και να συμφωνήσει με τα γραφόμενά του και έτσι ξεκίνησαν όλα!
 

 

Στις εικόνες από το βίντεο φαίνονται μπουνιές και κλωτσιές χωρίς σταματημό, ενώ παράλληλα ακούγονται φωνές, με το ξύλο να πέφτει συνεχώς και για πολλή ώρα!

Ευτυχώς, όχι μόνο δεν τραυματίστηκε κάποιος σοβαρά, αλλά αποφασίστηκε να συνεχιστεί η διαδικασία, σαν να μη συνέβη τίποτα!

Τελικά, όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, η διαδικασία συνεχίστηκε με τη συμμετοχή μόνο των 12 από τους 23 που θα ψήφιζαν για τον νέο δήμαρχο. Οι υπόλοιποι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν υποστηρίζοντας πως η ψηφοφορία ήταν παράνομη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.