search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:38
MENU CLOSE

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: «Ψήνεται» υποψηφιότητα Χαρίτση – Στην τελική ευθεία οι ανακοινώσεις της τρίτης δέσμης ονομάτων

08.04.2019 15:37
Χαρίτσης: «Θέλει ο Μητσοτάκης να κρυφτεί και το ΔΝΤ δεν τον αφήνει» - Το σχόλιο της ΝΔ - Media
 
Μετά την πανηγυρική εκδήλωση το Σάββατο στο Γαλάτσι η οποία ουσιαστικά άνοιξε την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας για τις ευρωεκλογές, η Κουμουνδούρου προχωράει στο επόμενο βήμα, στο κλείσιμο της εκκρεμότητας του ευρωψηφοδελτίου.
 
Κατά πληροφορίες, αύριο Τρίτη αναμένεται να εγκριθούν τα υπόλοιπα ονόματα σε κλειστή συνεδρίαση – εξπρές της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι μετά τα δύο πρώτα κύματα ονομάτων υπολείπονται ακόμη 17 ονόματα, τα οποία εκτός απροόπτου αναμένεται πως θα ανακοινωθούν αύριο μετά την κομματική συνεδρίαση.
 
Σε αυτή την τελευταία δέσμη θα συμπεριλαμβάνονται πρόσωπα όπως η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης – υπήρξε άλλωστε τροπολογία για την άρση του ασυμβίβαστου βουλευτή – υποψηφίου ευρωβουλευτή ακριβώς για να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, χωρίς να κινδυνέψει η κυβερνητική πλειοψηφία των 151.
 
Κλειστή συνεδρίαση της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ
Μέχρι αύριο αναμένεται να κλείσουν τα όποια κενά υπάρχουν ενώ είναι πιθανό στα ονόματα που θα ανακοινωθούν να περιλαμβάνεται και κάποιο κορυφαίο κομματικό ή κυβερνητικό στέλεχος, προκειμένου να δοθεί πολιτική έμφαση- άλλωστε εξ αρχής έχει δηλωθεί εκ μέρους του πρωθυπουργού ότι οι ευρωεκλογές έχουν χαρακτήρα εθνικών εκλογών.
 
Τις προηγούμενες μέρες ακούστηκαν τα ονόματα του Νίκου Φίλη και της Έφης Αχτσιόγλου, ενώ τα τελευταία εικοσιτετράωρα φαίνεται να παίζει το όνομα του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, μετά από κρούση του πρωθυπουργού. Η συζήτηση συνεχίζεται και οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μέχρι αύριο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:38