search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:25
MENU CLOSE

Διέκοψε την ομιλία της και αποχώρησε η Χατζηγεωργίου – «Τραμπούκικη συμπεριφορά» (Video)

08.04.2019 21:03
Διέκοψε την ομιλία της και αποχώρησε η Χατζηγεωργίου - «Τραμπούκικη συμπεριφορά» (Video) - Media

 

Για προβοκάτσια από στελέχη της ΝΔ στην εκδήλωση των 20 χρονών του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου κάνει λόγο ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ΥΜΑΘ μετά την αποχώρηση της υφυπουργού κ. Χατζηγεωργίου από την εκδήλωση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ενώ η υφυπουργός με αρμοδιότητα Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου άρχισε να μιλάει για τα όσα έχει κάνει η παρούσα κυβέρνηση για την αποκατάσταση των ιατρικών παροχών που χάθηκαν με την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών κάποιος από το κοινό φώναξε “Για το Παπαγεωργίου θα μιλήσετε;” με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, να διακόψει την ομιλία της και να αποχωρήσει.

“Στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη να απευθύνω χαιρετισμό με το θεσμικό μου ρόλο ως Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), αντιμετώπισα την άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ, που παριστάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω την ομιλία μου. Την ώρα που αναφερόμουν στο αναμφισβήτητα θετικό έργο της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας, δόθηκε το σύνθημα από τον υιό πρώην βουλευτή της ΝΔ και σημερινό δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης κο Κούβελα, για να ξεκινήσουν φωνές και διαμαρτυρίες νεοδημοκρατών. Προφανώς η πολλή παρέα με τους φασίστες της χρυσής αυγής θύμισε στους νεοδημοκράτες-νεοτραμπούκους το παρακρατικό παρελθόν των προγόνων τους. Είναι βέβαιο ότι το κοινωνικό έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλεί τους κρατικοδίαιτους κόλακες του παλιού πολιτικού καθεστώτος που κατεδάφισε τη δημόσια Υγεία στα μαύρα χρόνια της περιόδου 2010-2014 αλλά και παλαιότερα. Ακόμη και σε μία εκδήλωση τιμής στην προσφορά του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το μίσος τους για μια κυβέρνηση που απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική και πολιτική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας, το βρώμικο παρελθόν και το σκοτεινό μέλλον της. Κύριε Μητσοτάκη, τα στελέχη του κόμματός σας όσο περνάει ο καιρός τόσο μοιάζουν στους φασίστες – τραμπούκους που τόσο καιρό ξεπλένετε με τη ρητορική και τη στάση σας” αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κ. Χατζηγεωργίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:24