search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:22
MENU CLOSE

Η Φωτίου συζητούσε για ΑμεΑ και οι συνοδοί της πάρκαραν σε ράμπα τυφλών (Photo)

09.04.2019 06:40
Φωτίου: Μας ανησυχεί ο πλήρης έλεγχος όλου του κράτους από έναν άνθρωπο - Media

 

Συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη είχε την Δευτέρα η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής Θεανώ Φωτίου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη δημιουργία πάρκου ΑμεΑ στην Τούμπα.

Την ίδια ώρα ωστόσο και ενώ η συζήτηση μεταξύ των δύο ήταν σε πλήρη εξέλιξη δύο οχήματα τύπου βαν από κοινωνικές υπηρεσίες που συνόδευαν την Αναπληρώτρια υπουργό στην επίσκεψη της στο δημαρχείο στάθμευσαν στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχιακού μεγάρου πάνω στον οδηγό στάθμευσης τυφλών που υπάρχει στο σημείο. 

Η εικόνα προκάλεσε αρνητικά σχόλια και εντυπώσεις.

«Σε άλλα νέα πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών πάρκαραν τα αυτοκίνητα της συνοδείας της Θεανούς Φωτίου, Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο για να κάνει μια ομιλία. Η ειρωνεία είναι ότι σε συνάντηση με τον Δήμαρχο πριν την ομιλία παρουσίαζε με καμάρι την μελλοντική δημιουργία του πάρκου ΑΜΕΑ στην Τούμπα…» έγραψε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Τελίδης ο οποίος ανέβασε και την σχετική φωτογραφία, καυτηριάζοντας το περιστατικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15