09/07/2020 04:44:43

Η Φωτίου συζητούσε για ΑμεΑ και οι συνοδοί της πάρκαραν σε ράμπα τυφλών (Photo)

Φωτίου: Μας ανησυχεί ο πλήρης έλεγχος όλου του κράτους από έναν άνθρωπο - Media

 

Συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη είχε την Δευτέρα η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής Θεανώ Φωτίου στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη δημιουργία πάρκου ΑμεΑ στην Τούμπα.

Την ίδια ώρα ωστόσο και ενώ η συζήτηση μεταξύ των δύο ήταν σε πλήρη εξέλιξη δύο οχήματα τύπου βαν από κοινωνικές υπηρεσίες που συνόδευαν την Αναπληρώτρια υπουργό στην επίσκεψη της στο δημαρχείο στάθμευσαν στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχιακού μεγάρου πάνω στον οδηγό στάθμευσης τυφλών που υπάρχει στο σημείο. 

Η εικόνα προκάλεσε αρνητικά σχόλια και εντυπώσεις.

«Σε άλλα νέα πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών πάρκαραν τα αυτοκίνητα της συνοδείας της Θεανούς Φωτίου, Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο για να κάνει μια ομιλία. Η ειρωνεία είναι ότι σε συνάντηση με τον Δήμαρχο πριν την ομιλία παρουσίαζε με καμάρι την μελλοντική δημιουργία του πάρκου ΑΜΕΑ στην Τούμπα...» έγραψε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Τελίδης ο οποίος ανέβασε και την σχετική φωτογραφία, καυτηριάζοντας το περιστατικό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.