28/05/2020 08:23:26

«Μίλησε» με τον άγγελο του – Έκανε γυμναστική όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα μπούκαρε στο γυμναστήριο (Video)

«Μίλησε» με τον άγγελο του – Έκανε γυμναστική όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα μπούκαρε στο γυμναστήριο (Video)  - Media

 

Ο Σάμουελ Κίουαζ είναι ένας μεσήλικας άνδρας που τα βράδια μετά τη δουλειά πηγαίνει στο τοπικό γυμναστήριο στο χωριό του, το Κούλβερ στην Καλιφόρνια. Εκείνο το βράδυ ο Σάμουελ θα πρέπει να είχε μιλήσει με τον φύλακα – άγγελο του, αφού την ώρα που έκανε διάδρομο, μια κόκκινη μερσέντες που ο οδηγός της είχε χάσει τον έλεγχο, μπούκαρε με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο χώρο του γυμναστηρίου.

Έσπασε το μεγάλο τζάμι της πρόσοψης του γυμναστηρίου και όπως ο Σάμουελ περπατούσε στον διάδρομο, τον πήρε αυτόν και τα όργανα της γυμναστικής και τον πέταξε στην άκρη του τοίχου.

Ευτυχώς ο άνθρωπος δεν έπαθε το παραμικρό, παρά λίγες αμυχές από τα σπασμένα τζάμια.

Από το αυτοκίνητο βγήκε επίσης σώα και η οδηγός του η οποία είπε ότι έχασε τον έλεγχο του εξαιτίας του γλιστερού οδοστρώματος και του γεγονότος ότι δεν έπιασαν τα ABS στα φρένα της.

Η γυναίκα είναι σοκαρισμένη και βγαίνει από το όχημα χωρίς να φοράει παπούτσια. Αφού ρώτησε τον Σάμουελ εάν είναι καλά στην υγεία του, επιχείρησε να ξαναμπεί στο αυτοκίνητο της και να φύγει.

Τη σταμάτησε ένας αστυνομικός ο οποίος δεν είχε υπηρεσία εκείνη την ώρα, αλλά περνούσε από το σημείο και είδε τι είχε συμβεί.

Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του γυμναστηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.