search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:48
MENU CLOSE

Από τον ΛεΠα στον Κονιτόπουλο: Πού κατεβαίνουν υποψήφιοι οι αστέρες της ελληνικής showbiz (Photos)

09.04.2019 09:42
Από τον ΛεΠα στον Κονιτόπουλο: Πού κατεβαίνουν υποψήφιοι οι αστέρες της ελληνικής showbiz (Photos) - Media

 

Από τον Λευτέρη Πανταζή στη Ραλλία Χρηστίδου και από τον Χάρη Ρώμα στον Γιώργο Τσαλίκη. Ηχηρότατη είναι η παρουσία της εγχώριας showbiz στις εκλογές (τόσο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και για την Ευρωβουλή) που έρχονται, με τη λεγόμενη «Εθνική καλλιτεχνών» που κατεβαίνει παντού και με όλους.

Μετά τη Ραλλία Χρηστίδου, που επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή, ακολουθούν -σύμφωνε με την Espresso- δεκάδες λαμπερά πρόσωπα που είναι μαγνήτης για τους ψηφοφόρους.

Η Μυρσίνη Μητροπάνου, κόρη του αξέχαστου τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπανου θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στα Τρίκαλα,

ενώ ο Λευτέρης Πανταζής αποδέχθηκε την πρόταση του νυν δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο βρίσκεται και ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κονιτόπουλος.

Κάπως έτσι και ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης αποφάσισε να συμμετάσχει στην προσπάθεια του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι.

Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας στηρίζει για περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη,

η ηθοποιός Σάρα Εσκενάζυ κατεβαίνει με τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Καραμέρο

και ο ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος με τη Χρυσή Αυγή στο πλάι του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων.

Στο πλευρό της Ρένας Δούρου στέκεται ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου,

ενώ με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη συντάσσονται οι ηθοποιοί Νίκος Ορφανός και Άγγελος Παπαδημητρίου.

Ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής, γιος του τεράστιου Αντώνη Βαρδή θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παιανίας με τον υποψήφιο δήμαρχο Ισίδωρο Μάδη.

Ο ράπερ Νίκος Βουρλιώτης θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα – Πρώτη Ξανά», στον οποίο ηγείται ο δικηγόρος Λάμπρος Μίχος.

Πολύ τραγούδι, πολύ θέατρο, ισχυρότατη λάμψη στα ψηφοδέλτια, που δε φαίνεται να σταματά μόνο σε αυτά τα πρόσωπα. Για τις εθνικές εκλογές φήμες αναφέρουν ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης, που εθεάθη πρόσφατα σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σάκης Ρουβάς που όλο «κλωθογυρλίζει» στη ΝΔ, αλλά και ο Αντώνης Ρέμος με τον Αντύπα φλερτάρουν σχετικώς με την ενεργό πολιτική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:47