search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:31
MENU CLOSE

Πάμε Στοίχημα: Ο πρόωρος τελικός, ο αγγλικός «εμφύλιος» και η επιστροφή με το 0-0

09.04.2019 09:49
Πάμε Στοίχημα: Ο πρόωρος τελικός, ο αγγλικός «εμφύλιος» και η επιστροφή με το 0-0 - Media

 

Οχτώ ομάδες διεκδικούν το Champions League, οι τέσσερις από την Αγγλία. Αναμενόμενο ήταν να προκύψει αγγλικός «εμφύλιος», ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην προημιτελική φάση είναι το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα.

Σήμερα (22:00) θα διεξαχθούν οι αγώνες Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ-Πόρτο και αύριο (22:00) τα παιχνίδια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα, Άγιαξ-Γιουβέντους.

Η μεγάλη ανατροπή στο Παρίσι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε τη μεγάλη ανατροπή στη φάση των «16». Αν κι έχασε στο πρώτο ματς στην έδρα της με 0-2 από την Παρί Σεν Ζερμέν, κέρδισε μέσα στο Παρίσι με 1-3 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά, αφήνοντας πρόωρα εκτός Champions League ένα από τα φαβορί για την κατάκτησή του.

Η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε τον τίτλο στην Ισπανία, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και ρίχνει όλο το βάρος στο Champions League με στόχο να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης.

Οι δύο νίκες της Μπαρτσελόνα σε τελικούς

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πρόωρος τελικός η «μάχη» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπαρτσελόνα. Άλλωστε στο παρελθόν φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο φορές σε τελικούς, το 2009 και το 2011, με νικήτρια την ισπανική ομάδα.

Το ντέρμπι του Champions League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπαρτσελόνα είναι στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Η «λευκή» ισοπαλία δίνει πίσω τα χρήματα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και στους τέσσερις προημιτελικούς του Champions League την «Επιστροφή Στοιχήματος» και σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0 δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στον «Πρώτο Σκόρερ» και τον «Τελευταίο Σκόρερ».

Σε όλα τα ματς τόσο του Champions League, όσο και του Europa League, προσφέρονται από έξι συνδυαστικά στοιχήματα, στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:30