search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:09
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο νο1 καταζητούμενος φυγάς της Βρετανίας – Δολοφόνησε άνδρα σε κλαμπ (Photos)

09.04.2019 12:58
Αυτός είναι ο νο1 καταζητούμενος φυγάς της Βρετανίας – Δολοφόνησε άνδρα σε κλαμπ (Photos) - Media

 

Πρόκειται για τον πιο περιζήτητο φυγά της Βρετανίας, ο οποίος μαχαίρωσε στον λαιμό έναν άνδρα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης πριν εγκαταλείψει τη χώρα και διαφύγει στη Ρουμανία.

Ο 31χρονος Shane O’Brien εμφανίστηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία του 21χρονου Josh Hanson από το Kingsbury στο βορειοδυτικό Λονδίνο.

Ο O’Brien φέρεται να έκοψε το λαιμό του Josh στο RE Bar, στο Hillingdon, στο Δυτικό Λονδίνο τον Οκτώβριο του 2015, προτού καταφύγει στη Ρουμανία με ιδιωτική πτήση.

Ο 21χρονος κατέληξε στα τραύματά του. Είχε υποστεί μια βαθιά πληγή από τον αριστερό λοβό του αυτιού στην κορυφή του δεξιού στήθους του.

Η αστυνομία προσέφερε αμοιβή ύψους 58.000 ευρώ για τη σύλληψη του O’Brien και εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εκ μέρους της αστυνομίας, καθώς τα ίχνη του είχαν εμφανιστεί στην Ολλανδία, τη Γερμανία και τη Ρουμανία.

Ο 21χρονος Josh Hanson

Για τέσσερα χρόνια βρισκόταν στην πιο επιθυμητή λίστα της Ιντερπόλ, αλλά κατάφερε να ξεφύγει από το δίκτυό της, παρά το γεγονός ότι συνελήφθη στην Πράγα τον Φεβρουάριο του 2017 επειδή χρησιμοποίησε ψεύτικα ιταλικά έγγραφα.

Ο O’Brien συνελήφθη από τη ρουμάνικη αστυνομία στο Cluj-Napoca τον περασμένο μήνα. Μάλιστα, κατηγορείται για δολοφονία και στη Ρουμανία.

Στη συνέχεια θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 25 Ιουνίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:08