search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:20
MENU CLOSE

Τέλος από τον ΣΚΑΪ το «Power of Love»

09.04.2019 14:21
skai_corporate_1_0

 

Σε νέα ρότα θα μπει ο ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το κανάλι του Φαλήρου αναμένεται να εντάξει στο πρόγραμμά του ελληνικές σειρές επενδύοντας έτσι στο κομμάτι της μυθοπλασίας. Οι σειρές άλλωστε έχουν αποδειχθεί σε ισχυρό χαρτί για τα κανάλια φέτος.

Δεν είναι τυχαίο ότι ALPHA και ΑΝΤ1 που έχουν στο πρόγραμμά τους αρκετές ελληνικές παραγωγές δίνουν μάχη για την πρωτιά της τηλεθέασης. Γι’ αυτό και ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να αλλάξει τακτική όσον αφορά στο πρόγραμμά του.

Αυτό σημαίνει ότι ο τηλεοπτικός χρόνος θα έχει λιγότερα ριάλιτι σε σχέση με τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ θα τελειώσει το ριάλιτι σχέσεων «Power of Love» που δε θα βρίσκεται στο πρόγραμμα της νέας σεζόν. Άλλωστε είναι ένα πρόγραμμα που φέτος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό όπως συνέβη με τον πρώτο κύκλο όπου οι επιδόσεις του ήταν εξαιρετικές.

Το ερωτηματικό παραμένει για την παρουσία της Μαρίας Μπακοδήμου στο κανάλι του Φαλήρου. Η ξανθιά παρουσιάστρια θα παραμείνει στο κανάλι αφού είναι ικανοποιημένοι με την παρουσία της.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:20