29/02/2020 01:01:00

Τζανακόπουλος κατά Ζούλα για Παππά: «Ζήλεψε τα λαγωνικά της κίτρινης δημοσιογραφίας»

Τζανακόπουλος κατά Ζούλα για Παππά: «Ζήλεψε τα λαγωνικά της κίτρινης δημοσιογραφίας» - Media
 
«Άδειασμα» του Νίκου Παππά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο είδε ο διευθυντής του Γρ Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Ζούλας, όπως προκύπτει από σχετική ανάρτησή του στο Facebook.
 
Με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του απάντησε σε έντονο ύφος πως «ζήλεψε τα λαγωνικά της κίτρινης δημοσιογραφίας» και «φαντασιώνεται αποστάσεις». Τον παρέπεμψε δε- ως απόδειξη για το αντίθετο, ότι δηλαδή κάλυψε τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής - στα όσα είχε πει κατά τη διάρκεια της ίδιας ενημέρωσης: «όσο κι αν ψάξει, όσο κι αν προσπαθήσει δεν θα βρει απολύτως τίποτα μεμπτό για αυτήν την κυβέρνηση».
 
Ειδικότερα η πλήρης δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου αναφέρει: «Ο κος Ζούλας ζήλεψε τα λαγωνικά της κίτρινης δημοσιογραφίας και ανακάλυψε ότι δήθεν εγώ σήμερα πήρα αποστάσεις από τον Νίκο Παππά. Αντί ο κος Ζούλας να φαντασιώνεται αποστάσεις, ας γνωρίζει το εξής: Όπως είπα και στην επίσημη ενημέρωση των συντακτών, όσο κι αν ψάξει, όσο κι αν προσπαθήσει δεν θα βρει απολύτως τίποτα μεμπτό για αυτήν την κυβέρνηση, για μένα, για τον Νίκο Παππά ή για οποιονδήποτε άλλον. Να είναι σίγουρος ότι αυτή η τακτική της προσωπικής στοχοποίησης κυβερνητικών στελεχών, το μόνο που καταφέρνει είναι να μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο στον αγώνα για την πάταξη της διαφθοράς».
 
Νωρίτερα σε σχόλιό του στο Facebook ο Κ. Ζούλας ανέφερε: «Έβγαλε και μια είδηση σήμερα ο κ. Τζανακόπουλος. Είπε επί λέξει ότι "δεν γνωρίζω τι σχέσεις έχει ο Νίκος Παππάς με τον Αρτέμη Αρτεμίου". Κάτι θα ξέρει μάλλον ο κ. Τζανακόπουλος που τον άδειασε ή επί το ευγενικότερον κράτησε αποστάσεις».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.