search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:44
MENU CLOSE

Σοκ: Πασίγνωστη ηθοποιός ομολόγησε τη συμμετοχή της σε μυστική «αίρεση του σεξ» (Video & Photos)

09.04.2019 14:31
Σοκ: Πασίγνωστη ηθοποιός ομολόγησε τη συμμετοχή της σε μυστική «αίρεση του σεξ» (Video & Photos) - Media

 

Σοκαρισμένο είναι το Hollywood από την ενοχή της κατηγορούμενης ηθοποιού που παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι στρατολογούσε γυναίκες σε μια αίρεση, οι οποίες στη συνέχεια υποχρεώνονταν να έχουν σεξουαλικές επαφές με τον αρχηγό της αίρεσης, Κιθ Ράνιερ.

Ο λόγος για την Άλισον Μακ που έγινε γνωστή κυρίως με το ρόλο της «Κλόε Σάλιβαν» στη σειρά Smallville που είχε ως κεντρικό θέμα τα παιδικά χρόνια του Σούπερμαν στο Κάνσας.

Η Άλισον Μακ είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2018 με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων που στη συνέχεια επιβάλλονταν σε σεξουαλικές σχέσεις με τον «γκουρού» της αίρεσης, Κιθ Ράνιερ, που συνελήφθη στο Μεξικό και εκδόθηκε στις ΗΠΑ!

Η διάσημη ηθοποιός ομολόγησε την ενοχή της στην υπόθεση σεξ trafficking, με τον μανδύα της ομάδας πνευματικής καθοδήγησης.

Όπως αναφέρει το BBC, η Μακ παραδέχθηκε ότι στρατολογούσε γυναίκες, λέγοντάς τους ότι θα γίνονταν μέλη μιας ομάδας «γυναικείας πνευματικής καθοδήγησης».

 

Οι γυναίκες που έμπαιναν στην ομάδα φέρονται να μαρκάρονταν με τα αρχικά του Raniere και υπήρχε η απαίτηση να κάνουν σεξ με αυτόν, ως μέρος του συστήματος.

Στο δικαστήριο τη Δευτέρα η Μακ δήλωσε ότι είχε λάβει εντολή να συλλέξει δυσφημιστικό υλικό και φωτογραφίες για δύο γυναίκες της οργάνωσης, απειλώντας με δημοσιοποίηση στην περίπτωση που αυτές αποκαλύψουν πληροφορίες για τη μυστική κοινότητα.

«Πίστευα στις προθέσεις του να βοηθήσει τους ανθρώπους. Έκανα λάθος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:41