search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:47
MENU CLOSE

Το ΝΒΑ μίλησε! Αυτός ψηφίστηκε ως ο καλύτερος όλων των εποχών

09.04.2019 16:21
Ρωσία: Κατέρρευσε πάγος σε καταρράκτη στην Καμτσάτκα – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες (Photos) - Media

 

Περισσότεροι από 117 παίκτες του ΝΒΑ πήραν θέση στο…κλασσικό ερώτημα που «βασανίζει» τους Αμερικανούς. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών…

Στην έρευνα που έκανε το «The Athletic» δεν υπήρξε κάποια έκπληξη. Ο Μάικλ Τζόρνταν έσπασε τα κοντέρ συγκεντρώνοντας το 73% των ψήφων και άφησε κατά… πολύ πίσω του, τους υπόλοιπους να «τσακώνονται» σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος, μετά τον θρύλο των Σικάγο Μπουλς.

 

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που προτιμήθηκε έναντι του Κόμπι Μπράιαντ. Συγκεκριμένα ο «Βασιλιάς» συγκέντρωσε το 11,9% των προτιμήσεων, με τον Κόμπι Μπράιαντ να περιορίζεται στην 3η θέση με 10,6%.

Κάτω από τις τρεις πρώτες θέσεις, επικρατεί χάος, με τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (1,7%) τον Μάτζικ Τζόνσον (1%), τον Άλεν Άιβερσον (1%) και τον Κέβιν Ντουράντ (1%) να συγκεντρώνουν πολύ χαμηλά ποσοστά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40