15/11/2019 06:02:09

Τσίπρας: Καθήκον του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει σάρκα και οστά η προοδευτική συμμαχία

Στην Καλαμάτα την Πέμπτη ο Τσίπρας - Media
 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κλειστή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη της οποίας αποφασίζουν για την τρίτη δέσμη των υποψηφιοτήτων. Υπενθυμίζεται ότι υπολείπονται 17 υποψηφιότητες, είναι ωστόσο πιθανό σήμερα να ανακοινωθούν γύρω στα 13 – 15 ονόματα και να μείνουν εκκρεμότητες για τις επόμενες μέρες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη κλειδώσει τα περισσότερα νέα ονόματα στα οποία περιλαμβάνονται, πέραν της Έλενας Κουντουρά και του Σπύρου Δανέλλη αυτά του καθηγητή Σωτήρη Βαλντέν, του επίσης καθηγητή Βλάση Αγτζίδη, της Λουτσιάνα Καστελίνα, ιστορικού στέλεχους της ιταλικής Αριστεράς, της Τζένης Αρσένη, στελέχους της ΔΗΜΑΡ, του ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη.
 
Στο πλαίσιο της κλειστής συνεδρίασης ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε εισήγηση, στην οποία σύμφωνα με κομματικές πηγές αναφέρθηκε στην εκδήλωση στο Γαλάτσι και την Προοδευτική Συμμαχία, προαναγγέλοντας ως αμεσο επόμενο βήμα την συγκρότηση κοινής εκλογικής επιτροπής και την οργάνωση επιτροπών στήριξης στο κέντρο και την περιφέρεια.
 
Τσίπρας: Το κόμμα να δουλέψει ώστε η Προοδευτική Συμμαχία να πάρει σάρκα και οστά
Ειδικότερα, σημεία από την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως εξής: «Οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες στο Γαλάτσι έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα. Ένα μήνυμα συμμετοχής, αποφασιστικότητας, νίκης.
 
Καθήκον του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή η ευρεία, Προοδευτική Συμμαχία να πάρει σάρκα και οστά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με κινητοποίηση των οργανωμένων δυνάμεων του κόμματος και της Νεολαίας, των στελεχών και των βουλευτών μας.
 
Η Προοδευτική Συμμαχία πρέπει να γίνει ο μεγάλος μαζικός χώρος συνάντησης των μελών μας με όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν τις ίδιες αγωνίες και το ίδιο όραμα για το προοδευτικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας.
 
Και, στόχος μας το επόμενο διάστημα, πέραν από τη συγκρότηση της κεντρικής εκλογικής επιτροπής, είναι η προσπάθεια οργάνωσης επιτροπών στήριξης της Προοδευτικής Συμμαχίας σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.