search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:17
MENU CLOSE

Λοβέρδος για Novartis: «Θα τους συντρίψω»

09.04.2019 18:03
ΟΕΝΓΕ κατά δημοσιογράφων ΣΚΑΪ: Δεν ξέρουν οι γιατροί που σώζουν ανθρώπινες ζωές και ξέρουν τα φιλοκυβερνητικά παπαγαλάκια  - Media

 

Κακοποιούς και σκευωρούς χαρακτήρισε όσους κρύβονται πίσω από την υπόθεση Novartis και εμπλέκουν τον ίδιο στη δικογραφία, ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, όχι όμως και στον επίορκο μάρτυρα ο οποίος παίζει παιχνίδια σε βάρος του, όπως είπε.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «η αρχισυνωμοσία δεν έγινε στη Δικαιοσύνη έγινε στην πολιτική και ο πρώτος που πήρε πάνω του αυτή την υπόθεση ήταν ο πρωθυπουργός με ομιλίες του», προσθέτοντας ότι «δεν θα το ξεχάσω αυτό και κανείς δεν πρέπει να το ξεχάσει»

«Όλοι αυτοί που έχουν συνωμοτήσει θα τους αντιμετωπίσουμε πρόσωπο με πρόσωπο. Κανένα νομικό επιχείρημα δεν θα χρησιμοποιήσω» υπογράμμισε.

Ο πρώην υπουργός Υγείας επανέλαβε ότι ουδέποτε γνώριζε τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis, Κωνσταντίνο Φρουζή, με τον οποίο δεν έχει αλλάξει ούτε τηλέφωνο, ούτε email» επισημαίνοντας ότι τον συνάντησε για πρώτη φορά στα τέλη Μαρτίου του 2012, όταν και εξελέγη πρόεδρος των φαρμακοβιομηχανιών και η συνάντησή τους διήρκησε «όσο διαρκεί μια χειραψία». Αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν κατάφερε να τον ξανασυναντήσει θεσμικά, καθώς αμέσως μετά, η κυβέρνηση έπεσε.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τις κατηγορίες ότι συνδέεται με εταιρείες τηλεπικοινωνιών, μέσω των οποίων διακινούνταν τα χρήματα ψευδείς και όσους τις αναπαράγουν άθλιους. «Θα τους συντρίψω» δήλωσε οργισμένος.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε εκ νέου ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το κόμμα του θα ψηφίσουν την άρση της ασυλίας του και ευχαρίστησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη στήριξη που του παρείχε χθες μέσω του ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι είναι παλληκάρι και έχει ζήσει στο πετσί του αυτό που περνάει και ο ίδιος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:17