25/10/2020 18:55:14

Υπόθεση Τζήλου: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον δράστη της επίθεσης

Υπόθεση Τζήλου: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον δράστη της επίθεσης - Media
 
Ενεργοποιήθηκε από τις ελληνικές Αρχές σε συνεργασία με Europol και Eurojust το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του φερόμενου ως βασικού δράστη της επίθεσης στον Τζήλο, που καταζητείται κυρίως σε Ρωσία και Γερμανία.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του blog της Δίκης η Α’ τακτική ανακρίτρια Λάρισας Μαρία Νέσση ήδη έχει λάβει εννέα ένορκες μαρτυρικές καταθέσεις σχετικά με την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του διαιτητή Θανάση Τζήλου.
 
Παράλληλα ενεργοποίησε σε συνεργασία με τη Europol και τη Eurojust το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του φερόμενου ως βασικού δράστη Δ.Μ.. Ο 46χρονος καταζητείται κυρίως σε Ρωσία και Γερμανία.
 
Σε αναμονή της διεθνούς δικαστικής συνδρομής, η Δικαιοσύνη διερευνά μέσω της άρσης του απορρήτου των συνομιλιών τις ενδεχόμενες εμπλοκές και άλλων προσώπων στην επίθεση κατά του Λαρισαίου διαιτητή. Την υπόθεση εποπτεύει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος.
 
 
 
Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.