search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03
MENU CLOSE

Λάκης Λαζόπουλος: Fake news όσα διαδίδουν για το «Αλ Σιχτίρι» (Video)

10.04.2019 08:04
Λάκης Λαζόπουλος: Fake news όσα διαδίδουν για το «Αλ Σιχτίρι» (Video) - Media

 

Μια αλλαγή προγράμματος του OPEN που τοποθετούσε επεισόδιο της σειράς «Criminal Minds» στην ώρα προβολής του «Αλ Σιχτίρι» πυροδότησε τις φήμες για «κόψιμο» της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, κάτι που θέλησε να κάνει σαφές και ο ίδιος ο ηθοποιός.

«Κανονικά ήταν Αλ Σιχτίρι και αυτή τη φορά δεν θα είναι Αλ Σιχτίρι γιατί εγώ είχα μια έμπνευση, σας την είπα στην προηγούμενη εκπομπή. Να οργανώσω μια συζήτηση και να ρίξω φως στην ιστορία. Αλλά το κανάλι θεώρησε και σωστά ότι αυτό πρέπει να γίνει σε μια άλλη εκπομπή.

Να κάνουμε μια άλλη εκπομπή, να μην ακολουθεί μια ψυχαγωγική εκπομπή. Να φτιάξουμε μια άλλη εκπομπή που θα λέγεται… Φως στην ιστορία, να είμαι εγώ από κάτω με εσάς, να ρωτάμε όλοι, να έχουμε ανθρώπους καλεσμένους κι έναν δημοσιογράφο να συντονίζει.

Και είπαμε να το οργανώσουμε ανεξάρτητα, οπότε δεν πρόλαβα να το οργανώσω και άκουσα όλα αυτά τα fake news που βγήκαν. Ο Γιάννης Πλούταρχος θα είναι την επόμενη Τρίτη εδώ, στο Αλ Σιχτίρι. Την άλλη Τρίτη στο Αλ Σιχτίρι ο Γιάννης Πλούταρχος», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03