search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:07
MENU CLOSE

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Όταν έφυγα από το Mega έπεσα σε κατάθλιψη» (Video)

10.04.2019 08:27
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Όταν έφυγα από το Mega έπεσα σε κατάθλιψη» (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Μακιγιαρισμένοι φόβοι».

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι η αποχώρησή του από το Mega πριν χρόνια ήταν ένα γεγονός που τον στιγμάτισε και τον οδήγησε στην κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Έξι μήνες δεν έβγαινε από το σπίτι του, τονίζει, ένα διάστημα κατά το οποίο αποφάσισε να γρφει τους φόβους και τις σκέψεις του…

«Οι φόβοι μου με έκαναν να γράψω το βιβλίο. Από τη μέρα που γεννιόμαστε ζούμε με φόβους. Ήμουν σε μια φάση που είχα φύγει από το Mega, είχα πέσει σε ένα τέλμα, ήμουν κλεισμένος στο σπίτι κανένα εξάμηνο, πάλευα με τις ερινύες μου και με τους δικούς μου φόβος, τις σκέψεις μου. Οπότε ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το γράψω. Είχα πέσει σε κατάθλιψη και προσπαθούσα να φύγω από την κατάθλιψη, γράφοντας αυτό που ένιωθα» είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15