search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:34
MENU CLOSE

Νταλίκα με το «κακό πουλί» και τον δικτάτορα Παπαδόπουλο κυκλοφορεί και μολύνει τους Ελληνικούς δρόμους (Photos)

11.04.2019 06:39
Φορτούνης: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός» - Το μήνυμα του άσσου του Ολυμπιακού μετά το χειρουργείο  - Media

 

Όταν γράφουμε ότι το φορτηγό μολύνει φυσικά δεν εννοούμε την ατμόσφαιρα με καυσαέρια, δεν είμαστε ΚΤΕΟ να το γνωρίζουμε. Όταν γράφουμε ότι μολύνει εννοούμε πως από όπου περνάει με τις αθλιότητες που έχει ζωγραφισμένες πίσω στην καρότσα του, βυσσοδομεί. Ο φασισμός κόβει βόλτες στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής.

Και μάλιστα σήμερα στο 2019, υπάρχουν κάποιοι που νοσταλγούν μια από τις χειρότερες και πιο σκοτεινές εποχές της χώρας. Νοσταλγούν το κακό πουλί της χούντας και τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.

Ο συγκεκριμένος οδηγός κυκλοφορεί στους δρόμους της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης και η παρουσία του φορτηγού του, ντροπιάζει κάθε άνθρωπο της χώρας αυτής.

Βέβαια δημοκρατία έχουμε και ο κάθε ένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει. Ακόμη και εκείνους που κατέλυσαν την ίδια τη δημοκρατία.

 

 

Οι φωτογραφίες είναι από το parallaximag.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39