search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:43
MENU CLOSE

Σε αστυνομικό τμήμα κατέφυγε η Σκάρλετ Γιόχανσον για να γλιτώσει από τους παπαράτσι

11.04.2019 08:34
Σκάρλετ Γιόχανσον: O έρωτας με τον Πάτρικ Σουέιζι (Video) - Media

 

Στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες βρέθηκε, πρόσφατα, η Σκάρλετ Γιόχανσον, αφού σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα δέχθηκε επίθεση από παπαράτσι έξω από το στούντιο της εκπομπής «Jimmy Kimmel Live!».

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Κίμελ με αφορμή την προώθηση της ταινίας «Avengers: Endgame».

Μετά το τέλος της συνέντευξης, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια, κάποιοι παπαράτσι που την εντόπισαν επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα με μαύρα τζάμια και ακολούθησαν το αμάξι της, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Καθώς η Σκάρλετ Γιόχανσον δεν ήθελε να τους οδηγήσει στο σπίτι της, πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Η διάσημη σταρ τρόμαξε χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, ενώ τελικά αποχώρησε χωρίς να υποβάλλει μηνύσεις.

«Οι παπαράτσι συνεχώς διακινδυνεύουν τα πάντα για να παρακολουθήσουν και να παρενοχλήσουν τους ανθρώπους που φωτογραφίζουν. Ακόμη και μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι νόμοι δεν άλλαξαν για να προστατεύσουν τους στόχους τους από τις παράνομες πράξεις τους», τόνισε η ηθοποιός σε μια δήλωση που έκανε μετά το περιστατικό, προσθέτοντας: «Πολλές γυναίκες σε ολόκληρη την Αμερική παρακολουθούνται, παρενοχλούνται και τρομοκρατούνται κι η ύπαρξη ενός νόμου που να τις προστατεύει θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα για της αρχές».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:42