search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:53
MENU CLOSE

Οργή Σκουρλέτη για Κουρουμπλή μετά τις φωτογραφίες με τον Αμβρόσιο

11.04.2019 12:12
Οργή Σκουρλέτη για Κουρουμπλή μετά τις φωτογραφίες με τον Αμβρόσιο - Media

 

Έντονη δυσαρέσκεια εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης στον Παναγιώτη Κουρουμπλή για τη συνάντηση με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο και τη δημοσιοποίησή της με φωτογραφίες στο twitter.

Συγκεκριμένα ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας εξηγήσεις. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως η συνάντηση ήταν «τυχαία», ωστόσο δεν είχε επαρκείς εξηγήσεις για ποιο λόγο θέλησε να δημοσιοποιήσει αυτή την «τυχαία» συνάντηση με τις φωτογραφίες. Κατά πληροφορίες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής διαβεβαίωσε ότι προβει σε διορθωτική ενέργεια.

Λίγο πριν σε δηλώσεις του στο ρ/φ του News 247 όταν κλήθηκε να απαντήσει για τις συχνές παραληρηματικές ρατσιστικές αναφορές Αμβρόσιου, έκανε λόγο για ανεκτικότητα της δημοκρατίας, κλπ.

Ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «πολεμική» σχέση με τον συγκεκριμένο μητροπολίτη εξαιτίας των γνωστών ρατσιστικών, ομοφοβικών και ακροδεξιών απόψεων που εκφράζει, ενώ κατά καιρούς έχει καταφύγει σε δηλώσεις φιλικές προς τη Χρυσή Αυγή.

Τελικώς οι επίμαχες αναρτήσεις διεγράφησαν από το twitter του υποψήφιου ευρωβουλευτή, μετά και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα στα μέσα ενημέρωσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44