29/03/2020 00:00:22

Παρελθόν πέντε ρομποτικοί κάδοι από τον Πειραιά

Παρελθόν πέντε ρομποτικοί κάδοι από τον Πειραιά - Media

 

Ρομποτικούς κάδους που δεν εξυπηρετούσαν τις ανάγκες αποκομιδής των απορριμμάτων στον Πειραιά, απέσυρε η Δημοτική Αρχή από πέντε διαφορετικά σημεία της πόλης, προκειμένου να απελευθερωθούν κοινόχρηστοι χώροι. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 9 Απριλίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν στην απόσυρση και του τελευταίου ρομποτικού κάδου στη Λεωφόρο Μαρίας Χατζηκυριακού.

Ρομποτικοί κάδοι απομακρύνθηκαν επίσης από τα εξής σημεία: Στην πλατεία Οδησσού, στη συμβολή της Λεωφ. Φρεαττύδος με την Ακτή Μουτσοπούλου, στη συμβολή των οδών Αγίου Ελευθερίου και Δωδεκανήσου στα Καμίνια, στη συμβολή των οδών Αιτωλικού και Παλαμηδίου.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε σχετική δήλωση, ανέφερε πως η απόσυρση των ρομποτικών κάδων ήταν απαραίτητη καθώς παρέμεναν ανενεργοί και καταλάμβαναν κοινόχρηστους χώρους. «Καταβάλλουμε καθημερινά προσπάθειες παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, προκειμένου να είναι καθαρό το κέντρο και οι γειτονιές της πόλης μας. Είναι σαφές πως η καθαριότητα είναι ένας εξαιρετικά απαιτητικός τομέας, στον οποίο πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. 'Αλλωστε, οι παρεμβάσεις που υλοποιούμε προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη η καθημερινότητα των δημοτών μας στην καθαριότητα, στο πράσινο και στα "έργα γειτονιάς" αποτελούν βασικό καθήκον και υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής», είπε ο κ. Μώραλης.

ΑΠΕ- φωτογραφία: portnet.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.