search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:40
MENU CLOSE

Μήνυμα μίσους: Αρνήθηκε να κάνει δωρεά σε κοριτσάκι με καρκίνο γιατί είχε δύο μητέρες (Photos)

11.04.2019 14:48
Μήνυμα μίσους: Αρνήθηκε να κάνει δωρεά σε κοριτσάκι με καρκίνο γιατί είχε δύο μητέρες (Photos) - Media

 

Σε απόγνωση βρίσκονται οι γονείς ενός κοριτσιού που πάσχει από καρκίνο, μετά από το μήνυμα που τους έστειλε μια άγνωστη, υποστηρίζοντας ότι δεν θα κάνει δωρεά στην εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τη θεραπεία του γιατί «είναι λεβίες».

Η Tiffany και η Albree Shaffer ήταν «απόλυτα αηδιασμένες» όταν έλαβαν το μήνυμα μέσω της σελίδας που δημιούργησαν στο Facebook για να ενισχύσουν τον αγώνα της Callie ενάντια στο νευροβλάστωμα.

Η μικρή Callie, η οποία είναι 18 μηνών, διαγνώστηκε με την ασθένεια τον Ιανουάριο και έχει περάσει μήνες στο νοσοκομείο κάνοντας χημειοθεραπεία.

Ένας οικογενειακός φίλος των δύο μητέρων δημιούργησε μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων για να διευκολύνει την οικονομική επιβάρυνση των θεραπειών.

Αλλά ήταν έκπληκτοι όταν μια γυναίκα τους είπε ότι επρόκειτο να δωρίσει 7.600 δολάρια μέχρι που ανακάλυψε ότι η Callie είχε δύο μητέρες.

«Οι προσευχές μου για την Callie. Θα έδινα 7.600 δολάρια στο ταμείο της, αλλά ανακάλυψα ότι οι γονείς της είναι λεσβίες και επέλεξα να δωρίσω στον St Jude λόγω αυτού του γεγονότος. Συγνώμη, θα εξακολουθώ να προσεύχομαι γι ‘αυτήν, αλλά ίσως είναι ο τρόπος του Θεού να τραβήξει την προσοχή σας ότι χρειάζεται μια μαμά και έναν μπαμπά, όχι 2 μητέρες», έγραφε στο μήνυμά της η άγνωστη.

Την περασμένη εβδομάδα, η Callie υπεβλήθη σε μια σημαντική χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία οι γιατροί αφαίρεσαν το 90% του όγκου της.

Αναρρώνει τώρα στο νοσοκομείο και συνεχίζει να είναι μια “μικρή μαχήτρια”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:40