search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:50
MENU CLOSE

Τραγωδία: Κοριτσάκι πέθανε όταν ο πατέρας του το… ξέχασε για εννέα ώρες μέσα στο αυτοκίνητο (Photos, σκληρές εικόνες)

11.04.2019 18:43
Τραγωδία: Κοριτσάκι πέθανε όταν ο πατέρας του το... ξέχασε για εννέα ώρες μέσα στο αυτοκίνητο (Photos, σκληρές εικόνες) - Media

 

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το άφησε ξεχασμένο μέσα στο αυτοκίνητό του για εννέα ολόκληρες ώρες.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε πόλη της νότιας Κίνας και, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς υπέκυψε στη ζέστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού το πήγε στο νηπιαγωγείο με το αυτοκίνητο, ωστόσο, λίγο πριν φθάσει στο σχολείο, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και βγήκε από το όχημα για να μιλήσει.

Μόλις τελείωσε το τηλεφώνημα, ο πατέρας άρχισε να παίζει με το κινητό του και ξέχασε το παιδάκι μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια πήγε στη δουλειά του, άφησε το όχημα στο γκαράζ και έφυγε.

Οι γονείς κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η μητέρα του παιδιού πήγε να το πάρει από το νηπιαγωγείο, όπου και την πληροφόρησαν ότι το κοριτσάκι δεν είχε εμφανιστεί καθόλου.

Επικοινώνησε με τον σύζυγό της και διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε μείνει μέσα στο όχημα, σε θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Το απίστευτο είναι ότι ο… αφηρημένος πατέρας κατηγόρησε το σχολείο για αμέλεια, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, δεν τον ειδοποίησαν ότι το παιδί του δεν είχε φθάσει ποτέ.

Οι τοπικές αρχές διεξάγουν έρευνα για το τραγικό περιστατικό.

Πληροφορίες: Daily Mail

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15