search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:43
MENU CLOSE

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Ο εφιάλτης στη φυλακή με τις βαρυποινίτισσες

12.04.2019 07:30
Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Ο εφιάλτης στη φυλακή με τις βαρυποινίτισσες  - Media

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτοψία» ήταν η Ειρήνη Μελισσαροπούλου το βράδυ της Πέμπτης, περιγράφοντας στον Αντώνη Σρόιτερ όλα όσα έζησε σε ένα κράτος, του οποίου τόσο οι φυλακές όσο και το ποινικό σύστημα είναι πολύ σκληρό.

Η νεαρή Ελληνίδα μίλησε για τα όσα εφιαλτικά έζησε από τον Νοέμβριο του 2017 όταν και συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη. Όπως ισχυρίστηκε, έπεσε στην «παγίδα» ενός «αδερφικού» της φίλου από τη Ρουμανία.

Μιλώντας για τη στιγμή της σύλληψής της, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου αναφέρει: «Είχα πάθει σοκ. Έκλαιγα. Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινότανε και για ποιο λόγο βρίσκονταν τα ναρκωτικά στην τσάντα».

Όσο για το κλίμα μέσα στη φυλακή, το νεαρό κορίτσι εξομολογείται ότι πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

«Είχα δει τα πάντα. Να έρχονται στη μούρη μου μπροστά και να μου λένε: “Τι θέλεις; Πες μου τι θέλεις; Θέλεις να σε χτυπήσω ; Και με βρίζανε”» σημειώνει.

Περιγράφοντας τα συναισθήματα που ένιωσε όταν ο εφιάλτης τελείωσε, όταν άκουσε από τους δικαστές ότι το δικαστήριο την έκρινε αθώα, είπε:

«Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουνα χάλια! Μόλις ακούστηκε το “not guilty” καταρρέει η μαμά μου, καταρρέει ο μπαμπάς, καταρρέει ο κύριος Κεχαγιόγλου, μέσα στη χαρά ήτανε!»

Στην εκπομπή μίλησε και ο συνήγορος της Ειρήνης, Σάκης Κεχαγιόγλου ο οποίος αναφέρθηκε στην υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε προκειμένου να φτάσει στο ευτυχές τέλος της αθώωσής της.

«Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε όσες περισσότερες αμφιβολίες μπορούμε για την ενοχή της. Περιγράψαμε πώς αντέδρασαν οι τελωνειακοί όταν είδαν την αντίδραση της, είχε βάλει τα κλάματα , συγχυσμένη, και της είπα παίζοντας το ρόλο του διαβόλου, ότι “μπορεί να έβαλες τα κλάματα επειδή σε έπιασαν”, αλλά η πρώτη αμφιβολία δημιουργήθηκε», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, διευθύνσεις ανθρώπων που να την περιμένουν στο Χονγκ Κονγκ, κάποιον ανταποκριτή, δεν είχε τέτοιο θέμα η Ειρήνη. Είπε ότι πήγε να κάνει μια φωτογράφιση και φαινόταν αληθοφανές».

Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου αυτά ήταν στοιχεία που συνέβαλαν στην αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου. Είναι μια όμορφη κοπέλα και δημιουργήθηκε αμφιβολία κατά ποσό είναι βαποράκι. Ήταν ντυμένη εκθαμβωτικά με κόκκινη φούστα ψηλές δερμάτινες μπότες, όποιος θέλει να κρυφτεί δεν θέλει να τραβήξει προσοχή».

Το μοντέλο ζει πλέον στην πατρίδα της, τη Μυτιλήνη και προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον εφιάλτη που έζησε, ξεκινώντας τη ζωή της απ’ την αρχή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:43