search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:36
MENU CLOSE

Η πρώτη φωτογραφία του Μικ Τζάγκερ μετά την εγχείριση στην καρδιά του

12.04.2019 08:00
Η πρώτη φωτογραφία του Μικ Τζάγκερ μετά την εγχείριση στην καρδιά του - Media

 

Να καθησυχάσει πλήρως τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους και θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο θέλησε ο Μικ Τζάκερ μετά την επέμβαση στην καρδιά στην οποία υποβλήθηκε.

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στην οποία ποζάρει με φόντο λευκά λουλούδια σε βόλτα στο πάρκο.

Στις αρχές Απριλίου, ο 78χρονος τραγουδιστής υποβλήθηκε σε εγχείριση για αντικατάσταση βαλβίδας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην καρδιά που εντόπισαν οι γιατροί του κατά τη διάρκεια εξέτασης ρουτίνας.

Σε δήλωσή του,ο αδερφός του τόνισε ότι αν οι γιατροί δεν είχαν εντοπίσει το πρόβλημα, «ο Μικ Τζάγκερ θα μπορούσε να είχε πεθάνει». Ο Κρις Τζάγκερ είχε παρομοιάσει το πρόβλημα υγείας του αδερφού του με αυτό που προκάλεσε το θάνατο του τραγουδιστή των Clash, Τζο Στράμερ.

«Συνέβη στον Τζο. Επέστρεψε από τη βόλτα με τους σκύλους του και η γυναίκα του τον βρήκε νεκρό στον καναπέ. Είχε το ίδιο πρόβλημα με τη βαλβίδα. Ο πατέρας του πέθανε από αυτό. Είναι κληρονομικό», είπε ο Κρις και πρόσθεσε: «Όταν είσαι σε μία μεγαλύτερη ηλικία οι γιατροί πρέπει να σου κάνουν όλες τις εξετάσεις. Πρέπει να προσέχεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31