10/08/2020 19:49:23

Αντιδράσεις από το παθιασμένο φιλί στο στόμα διάσημου Youtuber στην αδελφή του (Video)

Αντιδράσεις από το παθιασμένο φιλί στο στόμα διάσημου Youtuber στην αδελφή του (Video) - Media

 

Ο Κρις Μονρό, είναι ένας διάσημος youtuber με μεγάλη επισκεψιμότητα στο κανάλι του. Γυρίζει συνήθως φάρσες φιλώντας άλλες γυναίκες. Το κανάλι του ονομάζεται prankinvasion. Μόνο που αυτή την φορά το πράγμα ξέφυγε. Η επόμενη γυναίκα που φίλησε με πάθος στο στόμα δεν ήταν άλλη από την αδελφή του. Και μάλιστα όλο αυτό το κατέγραψε και το ανέβασε στο διαδίκτυο συγκεντρώνοντας πλήθος αρνητικών σχολίων.

Ο Κρίς έπαιξε με την αδελφή του το γνωστό παιχνίδι «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί» και ο νικητής θα φιλούσε στο στόμα τον άλλον. Η αδελφή του Κάιτλιν  έχασε και φυσικά έπρεπε (σύμφωνα με τους όρους του παιχνιδιού που είχαν θεσπίσει) να τον φιλήσει στο στόμα.

Το φιλί ήταν ένα άκρως ερωτικό βαθύ παθιασμένο φιλί. Οι τηλεθεατές ξεσηκώθηκαν και άρχισαν να διαμαρτύρονται. Η ίδια η Καιτλίν είπε πως ο Κρις είναι ετεροθαλής αδελφός της, προσπαθώντας να διασκεδάσει λίγο τις εντυπώσεις.

Το φιλί το είδαν 3,7 εκ. τηλεθεατές στο youtube.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.