search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:03
MENU CLOSE

Ο αδιαπραγμάτευτος όρος που έθεσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για να παραμείνει στον ΣΚΑΪ (Video)

12.04.2019 09:13
Ο αδιαπραγμάτευτος όρος που έθεσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για να παραμείνει στον ΣΚΑΪ (Video) - Media

 

Στην ανανέωση του συμβολαίου του πέρασε την Τετάρτη ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τον ΣΚΑΪ όπου θα παραμείνει για άλλα δύο έτη.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day», o παρουσιαστής έθεσε έναν αδιαπραγμάτευτο όρο προκειμένου να παραμείνει στον σταθμό του Φαλήρου.

Ο όρος αυτός αναφέρει ότι η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα προβάλλεται μόνο το Σάββατο και το κανάλι δεν θα μπορεί να του αλλάξει τη μέρα μετάδοσης.

«Έχουμε αέρα ανανέωσης στον ΣΚΑΙ που ξεκίνησε προχθές με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος ανανέωσε για δύο χρόνια, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε έναν όρο που έχει βάλει πλέον στο συμβόλαιό του γιατί το πάθημα έγινε μάθημα. Η αλλαγή μέρας φέτος που του στοίχισε τηλεθεατές, νούμερα τηλεθέασης και πολλά άλλα πράγματα, αποφάσισε για να μην ξανασυμβεί το ίδιο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να βάλει τον όρο της ημέρας Σάββατο στο συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ. Άρα, λοιπόν, δεν έχουν περιθώρια να του αλλάξουν μέρα από εδώ και μπρος γιατί πλέον αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιό του ότι η μέρα προβολής της εκπομπής θα είναι το Σάββατο», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58